Verhuisd: de nasleep.

Tot mijn spijt heb ik gemerkt, dat het volgen en lezen van Lettersmid niet lekker loopt vanuit de WordPress-com reader. Het lijkt erop dat ik lezers ben kwijtgeraakt sinds mijn virtuele verhuizing. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest. Het verlies is een bijwerking die optreedt doordat Lettersmid niet meer wordt gehost vanuit WordPress.com, maar sinds mei 2018 resideert vanuit WordPress.org
Gelukkig werken beide platforms heel goed samen.

Was of ben je me kwijt?
Geen probleem, gaan we fixen.

De oplossing:
Ga naar https://www.wordpress.com en log in op je account (zoals je ook zou doen wanneer je een blog gaat schrijven of je leeslijst zou openen).
In WPcom vind je links bovenin twee tabbladen: “Mijn sites” en “reader”.
Klik op “reader” en vervolgens op “beheren”. Hiermee kun je de sites die je volgt, beheren en onderhouden. Dit kun je overigens best enkele malen per jaar doen, zo houd je je leeslijst up-to-date.

Toevoegen van Lettersmid nieuwe stijl:
Klik op beheren

Klik vervolgens op de adresbalk en voer hier www.lettersmid.nl in en klik vervolgens op volgen. Welkom: je volgt me op mijn nieuwe adres en nu zullen mijn blogs ook weer gewoon in je WP- reader verschijnen.

Loslaten Lettersmid oude stijl
Je moet nu nog één ding doen, en dat is het oude adres van Lettersmid, namelijk Letterdetteke, loslaten.
Dat doe je zo:

Vul “letter” in bij de zoekterm achter je gevolgde sites. Zo kom je uit bij letterdetteke.wordpress.com en die moet je loslaten.
Klik op “volgend”, om Letterdetteke te ontvolgen. Wees gerust, het is pijnloos want op die pagina verschijnen geen nieuwe blogposts meer. Beloofd 😉

Op mijn telefoon of tablet? #hoedan
Op je tablet en op je telefoon werkt het iets anders; raadpleeg hiervoor de app die je hiervoor op het apparaat hebt ingesteld via Google Play (Android) of de App-store (IOS). Meest waarschijnlijk bevindt het beheer zich onder het WordPress icoon.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als HSP

Door Odette

Hoi! Ik ben Odette en sinds 2006 blog ik over alles wat me beweegt.

5 reacties

  1. Ik heb bij het vinden van je site geen moeilijkheden, je duikt ook gewoon op in mijn Blogger leeslijst, maar voor het gemak heb ik toch maar een abonnement genomen. Stiknieuwsgierig ben ik naar het gebeuren rond je boekpresentatie. Als ik in niet in Drenthe had gezeten was ik het echt persoonlijk komen halen die dag.
    Heb je er nog melding van gemaakt bij CX? Arta wil het vast wel noemen, wie weet wat je dat aan lezers/klanten oplevert. Ik mail je mijn huisadres en hoor graag wat je van me krijgt.

    1. De eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat ik nog niets over de presentatie heb geschreven. Ik ben er nóg beduusd van 😬

      1. Ik zou dus bij de mensen waarvan je weet dat ze jou volgen even in een reactie onder een bericht van hun zetten. Klik even op mij en volg me weer, zoiets. Afijn. Hoop dat het lukt. Zonnig groetje,

Reacties zijn gesloten.